به همت دفتر آموزش کارکنان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان خراسان رضوی برگزار شد:
دوره آموزشی بهبود عملکرد در گله های گوشتی
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی،علی خطیب جو عضو هیات علمی و دانشیار بخش علوم دامی مرکزگفت:کارگاه آموزشی با هدف بهینهسازی فرآیند پرورش و افزایش راندمان اقتصادی واحدهای مرغداری، با ارائه آخرین یافتههای علمی و کاربردی برگزار شد.
وی افزود:مباحث مطرح شده شامل آشنایی با تحلیل سیستم یکپارچه واحدهای مرغداری گوشتی، بررسی عوامل کلان تغذیهای مانند فرمولاسیون خوراک و مدیریت جیرهنویسی، آموزش اصول بهداشتی و مدیریتی از جمله واکسیناسیون و کنترل بیماریها، شیوههای تهیه گزارشهای عملکردی و اقتصادی و در نهایت، ارائه راهکارهای عملی برای بهبود شاخصهای تولید بود.
