آشنایی با خصوصیات ظاهری پسته های با کیفیت راهکاری برای تشخیص کیفیت پسته
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی عبدالحمید شرافتی رئیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی فیضآباد گفت:در هنگام خرید و مصرف دقت کنیم میوهایی که پوست سبز آنها ترک خوردگی دارند مناسب برای مصرف نیستند.
وی افزود:بعضی از پسته ها دچار عارضه زود خندانی و بعضی دیگر آلوده به قارچ آسپرژیلوس فلاوس است که سرطان زا می باشد، پسته هایی که به طور طبیعی روی درخت پوست سبز آنها ترک خورده است به احتمال زیاد آلوده قارچ هستند.
با توجه به قیمت محصول یکی از دغدغه ها در هنگام خرید پسته مطمئن شدن از مرغوبیت و کیفیت آن است. تنها راهکار برای تشخیص کیفیت پسته آشنایی با خصوصیات ظاهری پسته های با کیفیت است.
