به همت محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی تشریح شد:
فرآوری محصولات کشاورزی باغی
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی،کارگاه آموزشی فرآوری محصولات کشاورزی باغی با محوریت چگونگی تهیه ی میوه های خشک و لواشک با حضور الهام آذرپژوه و سودابه عین افشار از محققان و اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در شهرستان درگز برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی، محققان مرکز درباره ی فرآوری محصولات کشاورزی باغی به ویژه نحوه ی خشک کردن میوه جات و تهیه ی لواشک مطالبی را ارایه نمودند و در پایان به سوالات فراگیران پاسخ داده شد.
