برگزاری دوره آموزشی «آشنایی با اصول در صنایع غذایی HACCPو GMP در خراسانرضوی
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی،علی زنگنه رئیس اداره آموزش کارکنان مرکزگفت: اطلاع از امنیت و سلامت غذا از اهمیت بالایی برخوردار است و سلامت فرد و جامعه نیز به سلامت غذا وابسته است. به همین دلیل و با هدف افزایش دانش و آگاهی فراگیران با اصول و مبانی روش تولید خوب و مراحل ارزیابی خطرات بهداشتی، دوره ای آموزشی طراحی و اجرا شد.
وی افزود:در ابتدا مبانی پیش نیازیHACCP که مهمترین آنها GMP می باشد تدریس شد و فراگیران با مبانی و الزامات احداث و راه اندازی واحد تولید غذا آَشنا شدند و در ادامه در خصوص برخی محصولات خاص اصول HACCP به صورت کامل تشریح شد.
وی تصریح کرد:این کارگاه آموزشی با هدف آشنا شدن فراگیران با مبانی پیش نیازی از جمله GMP و اصولHACCP که انتظار می رود در امور جاری خود با دانش و حساسیت بیشتری عمل نموده و شاهد سطح بالاتری از ایمنی و سلامت غذا باشند و خطرات ناشی از مواد غذایی کاهش یابد،برگزار شد.
