يکشنبه, 2 دی 1403
 
  • ساعت : ۱۳:۳۵
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۷/۲۴ 
  • تعداد بازدید : 81
  • کد خبر : ۲۱۷۵۷۰
با ارائه اعضای هئیت علمی مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی؛
آموزش روش‌های صحیح برداشت، بسته‌بندی و نگهداری سیب در سردخانه
کارگاه آموزشی "کارآفرینی کشاورزی فرآوری سیب پس از برداشت در درگز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی،محمد قاسم زاده گنجه ای مدیر آموزش بهره برداران مرکز گفت:این کارگاه آموزشی  با هدف انتقال دانش به بهره‌برداران و توانمندسازی زنان روستایی منطقه میانکوه، با تدریس  الهام آذرپژوه و  سودابه عین‌افشار،اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، و با هماهنگی ترویج شهرستان درگز، برگزار شد.

وی افزود: در این کارگاه،روش‌های صحیح برداشت، بسته‌بندی و نگهداری میوه سیب در سردخانه به منظور کاهش ضایعات و جلوگیری از آسیب‌های پس از برداشت به‌طور مفصل مورد بررسی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در منطقه میانکوه، بخش قابل توجهی از سیب‌ها به صورت پادرختی باقی می‌مانند که در این کارگاه، به کشاورزان آموزش داده شد که چگونه می‌توانند از این سیب‌های پادرختی برای تولید محصولات جانبی مانند لواشک، مربا و سرکه سیب استفاده کنند.

وی تاکید کرد:این محصولات جانبی نه تنها از هدررفت سیب‌ها جلوگیری می‌کند، بلکه می‌تواند درآمد اضافی برای خانوارهای کشاورز ایجاد کند و تولید لواشک از سیب‌های پادرختی به‌ویژه به‌عنوان یک فرصت اقتصادی مقرون‌به‌صرفه برای روستاییان معرفی شد.

6666666.jpg

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی خراسان رضوی

    6.1.15.0
    V6.1.15.0