به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی این نشست با محوریت چالش های فرمولاسیون و فرآوری ضایعات زعفران در صنعت غذا، چالشهای زیست محیطی و مدیریت پسماند در فرآوری ضایعات زعفران،چالش های مالی و اقتصادی در توسعه صنایع جانبی،پتانسیل کاهش پسماند و اثرات مثبت بر روی کشاورزی پایدار،چالش های بازیافت و کاهش ضایعات زعفران در زنجیره تامین برگزار شد.
این نشست تخصصی با حضور همکاران بخشهای تحقیقات زراعی و باغی و اقتصاد،جنگل و مرتع و مراکز جهاد کشاورزی کشور و پژوهشكده علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
