چهارشنبه, 26 دی 1403
 
  • ساعت : ۰۷:۲۵
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۵/۱۶ 
  • تعداد بازدید : 116
  • کد خبر : ۲۱۳۴۵۵
بیش از 30 درصد محصولات كشاورزی تبدیل به ضایعات  می شود
بیش از 30 درصد محصولات کشاورزی تبدیل به ضایعات  می شود که بیشتر  محصولات باغی وتازه در معرض فساد و هدر رفت  بیشتری قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی علیرضا ودیعی مسئول تجاری سازی وانتقال یافته های تحقیقاتی  مرکزگفت: با توجه به برنامه زمانی  سه ماهه دوم سال و فصل برداشت میوه های هسته دار روز انتقال یافته های تحقیقاتی ارائه روشهای مناسب تولید و بسته بندی خشکبار در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی برگزار شد. 

وی افزود:این برنامه علمی در سالن جلسات شهید فتاحی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و آزمایشگاه  بخش تحقیقاتی فنی و مهندسی با حضور زنان روستایی و کارآفرین و بانوان کارشناس مراکز جهاد کشاورزی شهرستان مشهد برگزار شد.

ودیعی1.jpg


 

وی بیان کرد:در این جلسه مدرسين دوره آذرپژوه و آزاد دیسفانی از اعضا هیئت علمی مرکز و محقق معین شهرستان مشهد، مطالبی درباره چالش های تولید میوه های خشک، بررسی و راهکارهای عملی و کاربردی تولید خشکبار سالم و مدیریت آفات و بیماری‌ها در انبار خشکبار برای بهره برداران و به منظور توانمندسازی آنان ارائه نمودند.

امتیاز :  ۱/۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها

    مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی خراسان رضوی

    6.1.15.0
    V6.1.15.0