پنج‌شنبه, 2 خرداد 1398
موفقیت اعضای هیات علمی مركز در مراسم انتخاب مدرس نمونه دانشگاه جامع علمی –كاربردی خراسان رضوی
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و هفته معلم، مراسمی در روز دوشنبه 16 اردیبهشت ماه در هتل پردیسان مشهد برگزار شد و  از مدرسان نمونه این دانشگاه تجلیل گردید.
در این مراسم ، دکتر ودیعی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد، دکتر تشکری، رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی خراسان رضوی، دکتر اقنوم، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، روسای مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی و مدرسان نمونه دانشگاه حضور داشتند. دکتر تشکری با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، به تاریخچه و موفقیت های دانشگاه جامع علمی – کاربردی اشاره کردند و گفتند ماهیت متفاوت آموزشهای این دانشگاه باعث شد که فارغ التحصیلان آن سهم زیادی در صنعت و اقتصاد کشور ایفاد کنند. ایشان حضور مدرسین ماهر و پاره وقت را از دیگر ویژگی های این دانشگاه دانستند و گفتند این عزیزان، بدون جذب نیروی هیات علمی، تمام دانش و مهارت خود را در اختیار دانشجویان قرار می دهند.
دکتر تشکری توانمندی مدرسین دانشگاه را مهمترین عامل کیفیت آموزشی عنوان کردند که نظرسنجی انجام شده در مراکز علمی – کاربردی 4 استان نیز به این امر تاکید می کنند. دکتر ودیعی نیز ضمن تبریک این ایام، به فضیلیت و جایگاه مقام استاد اشاره کردند و گفنند معلمی کاری است که با عشق و علاقه انجام می گیرد و قابل تقدیر نیست ایشان از تلاشها و موفقیت های دانشگاه جامع نیز تشکر و قدردانی کردند.
در پایان مراسم از 20 نفر از مدرسان نمونه دانشگاه تجلیل شد که آقایان دکتر مسعود نجفی، دکتر حسن رشیدی و دکتر سیدفاضل فاضلی از مرکز تحقیقات و آموزش به عنوان مدرس نمونه انتخاب شدند.

بازگشت                    نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر