پنج‌شنبه, 2 خرداد 1398
تجلیل از همكاران حوزه آموزشی و تجلیل از مدرسین منتخب مركز در هفته بزرگداشت مقام استاد
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۶

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

در روز شنبه 14 اردیبهشت ماه، دکتر اقنوم، رئیس مرکز، دکتر کشاورز، معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها و دکتر کمالی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی میزبان همکاران حوزه آموزش بودند و بعد از صرف صبحانه کاری با اهدای شاخه گل ، هفته معلم را به آنها تبریک گفتند. این جلسه صمیمی در سالن اندیشه برگزار گردید و همکاران در فضایی صمیمی به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون مباحث اموزشی پرداختند.

در ابتدای جلسه دکتر اقنوم ضمن تبریک این ایام به بیان ابعاد و ویژگی های شخصیتی شهید مطهری پرداختند و اظهار داشتند فیلسوف و استاد شهید مطهری ، علیرغم خفقان حاکم در زمان رژیم پهلوی، وظیفه خطیر خود را به عنوان استاد حوزه و دانشگاه انجام داده و خط فکری اسلام حقیقی را برای جوانان ترسیم کردند. ایشان همچنین به اهمیت جایگاه مقام استاد و معلم پرداختند و گفتند راه حل برون رفت از مشکلات فعلی کشور، تربیت نیروهایی کارآمد و متخصصی است که بتوانند مشکلات موجود در کشور را حل نمایند. دکتراقنوم به وظایف و سیاست های فعلی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و وجود نیروهای بسیار توانمند آموزشی در مرکز خراسان رضوی اشاره کردند و از همه همکاران خواستند با ارائه راهکارهای جدید و نو، به حل مشکلات بخش کشاورزی کمک کنند. معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی نیز در سخنانی جداگانه این هفته را به مدرسان تبریک گفتند.

یکی دیگر از برنامه های این روز تقدیر از مدرسان منتخب مرکز در حوزه های آموزش بهره برداران، آموزش علمی کاربردی، آموزش هنرستان، آموزش کارکنان و ایستگاه های تحقیقات و آموزش بود که طبق نظر کمیته داوران به عنوان منتخب اعلام شده و لوح تقدیری به رسم یادبود به آنها اهدا گردید.

بازگشت                    نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر