پنج‌شنبه, 2 خرداد 1398
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۲/۰۲

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

ارائه راه‌حلهای مناسب به منظور استفاده بهینه و حداکثری از منابع روستا،  در جهت افزایش میزان تولید، درآمد و اشتغال در جامعه روستایی می‌باشد و حاصل کار، تدوین سند توسعه روستایی است.

طرح ساماندهي توسعه اقتصادي اجتماعي فضاهاي روستایي بخش مرکزی شهرستان تایباد، طرحی است که با محوریت تشکل مردمی، اقدام به شناخت همه‌جانبه منابع و ظرفیت‌های محلی روستا اعم از کشاورزی،  صنعت، معدن، گردشگری و خدمات و ارائه راه حل‎های مناسب، به منظور استفاده بهینه و حداکثری از منابع مذکور در جهت افزایش میزان تولید، درآمد و اشتغال در جامعه روستایی می نماید و حاصل کار این طرح، تدوین سند توسعه روستایی است.

این دستاورد پژوهشی، حاصل انجام طرح / پروژه تحقیقاتی تحت عنوان "ساماندهي توسعه اقتصادي اجتماعي فضاهاي روستایي بخش مرکزی شهرستان تایباد" با مسئولیت اجرایی آقای سید احمد محدث حسینی محقق بخش تحقیقات اقتصادی، اجتماعی و ترویجی می‌باشد. گزارش نهایی این طرح / پروژه تحقیقاتی با شماره فروست 53862  در مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در تاریخ 1397/04/02  به ثبت رسیده است.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص نتایج این طرح / پروژه می‌توانید از طریق رایانامهamohaddes@gmail.com  با مجری مسئول طرح / پروژه در ارتباط باشید.